Glaszetter in Kampen

Heeft u te maken met glasschade? Of bent u op zoek naar een glaszetter die dubbel glas kan plaatsen? Dan zit u in Kampen goed bij Glaspunt B.V.. Bij ons glasbedrijf werken uitsluitend ervaren glaszetters die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. Of het nu gaat om de plaatsing van een energiezuinige glassoort of om de reparatie van een kapotte ruit, wij bieden u altijd een passende oplossing.

24-uurs service van uw glaszetter

Als u te maken heeft met glasschade wilt u natuurlijk dat deze schade zo snel mogelijk verholpen wordt. In Kampen staan wij daarom dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend! Wij zorgen ervoor dat de kapotte ruit gerepareerd wordt of bieden u een noodoplossing als de hele ruit vervangen dient te worden. Na het plaatsen van een noodoplossing maken wij een vervolg afspraak met u op de nieuwe ruit te plaatsen. Direct een glaszetter nodig? Bel 085 - 106 17 92.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u op het gebied van beglazing in Kampen kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord of komen bij u langs voor een afspraak.

Neem contact met ons op