Snel glasherstel in Zwolle

Is uw ruit bekrast? Heeft u te maken met putjes in het glas bijvoorbeeld door slijpwerk? Lijkt er alsof er een soort doffe laag op uw raam zit? Dan denkt u misschien aan vervanging van uw glas. In veel gevallen is glasherstel echter ook een goede optie. In de regio Zwolle kunt u hiervoor terecht bij Glaspunt B.V.. We hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn u met plezier van dienst. Daarna is uw beglazing weer als nieuw!

De voordelen van glas reparatie

In plaats van vervanging is ruitreparatie een goed alternatief. In vergelijking met nieuwe ramen plaatsen kan het u een forse kostenbesparing opleveren! Daarnaast kost het produceren van nieuw glas veel energie. Glasherstel is daarom een milieubewuste keuze.

Schakel ons in voor glasherstel

Wilt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van ruitreparatie? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 17 92. We maken dan een afspraak om bij u in Zwolle of omgeving langs te komen. We bekijken de situatie en bepalen of glasherstel inderdaad mogelijk is. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan zijn we u graag van dienst met glasvervanging. Bij ons bent u verzekerd van een passende oplossing!