Dubbel glas in Zwolle

Wilt u besparen op uw energiekosten? Of komt er kou door uw ramen uw woning binnen? Laat dan uw enkele beglazing vervangen door dubbel glas. In de hele regio Zwolle staan de glaszetters van Glaspunt B.V. voor u klaar. Onze glaszetters vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van dubbel glas. Zo kunt u kiezen voor standaard dubbel glas, maar is het ook mogelijk om voor extra dik isolatieglas te gaan. Wij luisteren naar uw wensen en kiezen samen met u het type dubbel glas dat daarbij past. Voor ons is het belangrijk dat u als klant tevreden bent!

Waarom kiest u voor ons?

Als u ons inschakelt voor de plaatsing van dubbel glas weet u zeker dat u in de toekomst geen problemen krijgt. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw ramen goed opgemeten worden voordat de nieuwe beglazing geplaatst wordt en werken achteraf alles netjes af. Het is dan misschien een hele investering om dubbel glas te laten plaatsen, in de toekomst zult u hier alleen maar van profiteren!

Ga nooit zelf aan de slag met het plaatsen van nieuwe beglazing. Allereerst is het gevaarlijk om met glas te werken en daarnaast kunt u door een verkeerde montage te maken krijgen met condensvorming tussen de verschillende glaslagen. Ga voor zekerheid en schakel in Zwolle onze glasspecialisten in!