Glas plaatsen in Zwolle

Wilt u van de enkele beglazing in uw woning af, en wilt u dubbel glas plaatsen? Of overweegt u een andere glassoort in uw huis? Als u hiervoor in de regio Zwolle een ervaren bedrijf zoekt, dan bent u bij Glaspunt B.V. aan het juiste adres. Glas plaatsen doen wij al jarenlang, en onze kennis en kunde zetten we met plezier ook voor u in.

Glas in lood plaatsen

Woont u in een wat oudere woning, waar de bovenramen vroeger glas in lood waren? Steeds meer mensen besluiten om de ramen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Het ziet er immers zeer sfeervol uit. Overweegt u ook om (weer) voor deze gekleurde ramen te kiezen? Onze experts kunnen u hierbij van dienst zijn. We hebben veel ervaring met alle glassoorten. Voor deskundig advies en zorgvuldige plaatsing kunt u op ons rekenen!

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden in glas plaatsen in uw eigen woon- of werksituatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor glas zetten? Neem dan contact op met onze vakmannen. Dat kunt u doen door het contactformulier op deze website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken: op 085 - 106 17 92 horen wij graag van u. Raam plaatsen? In Zwolle en omgeving staan wij voor u klaar!